Портфолио

Бактыбаев Муктар Сакенович

Бактыбаев Муктар Сакенович

Кандидат сельскохозяйственных наук
Білімі
1981Целиноградскии сельскохозяйственный институтВетеринария
2006Казахский аграрный университет г.Астана06.02.04 Частная зоотехния, технология производства продуктов животноводства
Ғылыми қызығушылықтары / Ғылыми жұмыс салаларыЖивотноводствоҒылыми басылымдары (соңғы 3 жыл)
  • Бактыбаев М. С., Асыл тұқымның жақсы қасиеттерінің басын біріктіретін будан, Вестник СКГУ им. М. Козыбаева № 2 от 2018 года. открыть
  • Бактыбаев М. С., ЕТ ЖƏНЕ ЕТ ӨНІМДЕРІНІҢ ҚАУІПСІЗДІГІН ҚАМТАМАСЫЗ ЕТУ ШАРАЛАРЫ, «ЖАСТАР ЖӘНЕ ҒЫЛЫМ – 2018»атты V халықаралық студенттік ғылыми-тәжірибелікконференциясының,Петропавл, 2018 ж. 778-782 бет. открыть
  • Бактыбаев М. С., ОСОБЕННОСТИ ВЕДЕНИЯ СВИНОВОДСТВА, МИНИСТЕРТСВО СЕЛЬСКОГО ХОЗЯЙСТВА РФ, РОССИЙСКИЙ ГОСУДАРСТВЕННЫЙ АГРАРНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ-МСХА ИМЕНИ К.А.ТИМИРЯЗЕВА, МОСКВА 2018, 114-116 открыть
  • Бактыбаев М. С., Откормочные качества молодняка, Мичуринский агрономический, №2 Вестник журнал , Мичуринск-наукоград 2017 год Российская Федерация, 25-31 стр.
  • Бактыбаев М. С., МИКРОКЛИМАТ СВИНОВОДЧЕСКОЙ СЕМЕЙНОЙ ФЕРМЫ, Г.ВОЛГОГРАД РФ, ВОЛГОГРАДСКИЙ ГАУ 2018 ГОД, 170-172 СТР. открыть
  • Бактыбаев М. С., ОРГАНИЗАЦИЯ ТРУДА НА СВИНОВОДЧЕСКОЙ СЕМЕЙНОЙ ФЕРМЕ, САМАРСКАЯ ГОСУДАРСТВЕННАЯ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННАЯ АКАДЕМИЯ РФ, ИННОВАЦИОННЫЕ ДОСТИЖЕНИЯ НАУКИ И ТЕХНИКИ АПК, 2017 ГОД, 24-26 СТР.
  • Бактыбаев М. С., Ешкі сүтінің қоректік және емдік қасиеттері, Сборник научных публикаций, 12.10.2017 ж, 240-243 б. открыть
  • Касиенова Л. К., Бактыбаев М. С., Таскулова А. М., Жоңышқа мен қылтықсыз арпабас аралас шөптерімен ат. бордақылаудағы торпақтарды азықтандыру, Вестник СКГУ им. М. Козыбаева, № 2, 2017 г. открыть
  • Бактыбаев М. С., Жоңышқа мен қызыл бетеге және жиматарғақ күрделі аралас қоспа шөптерімен торпақтарды азықтандыру, М.Қозыбаев атындағы СҚМУ-дың 80 жылдығына арналған «Жаратылыстану және ауылшаруашылық ғылымдары саласындағы ғылым мен білімнің өзекті мәселелері» атты V халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясы. Агроөнеркәсіп кешенінің дамуындағы ғылымның жетістіктері мен болашағы. №1 секциясы. №2 корпус, № 313 аудитория. 17 Ақпан. Петропавл, 2017, 1 ТОМ, 7-12 беттер.
  • Бактыбаев М. С., Еттен ұлттық тағам дайындау үшін жылқыны жоғары қоңдылыққа дейін бордақылау, М.Қозыбаев атындағы СҚМУ-дың 80 жылдығына арналған «Жаратылыстану және ауылшаруашылық ғылымдары саласындағы ғылым мен білімнің өзекті мәселелері» атты V халықаралық ғылыми-тәжірибелік конференциясы. Агроөнеркәсіп кешенінің дамуындағы ғылымның жетістіктері мен болашағы. №1 секциясы. №2 корпус, № 313 аудитория. 17 Ақпан. Петропавл, 2017, 1 ТОМ, 50-55 беттер.